Információk a VII. Erőemelő Edzőtáborról

Isaszeg, 2020. július 06-11.
sebi GYM logo

Jelentkezési határidő: 2020. március 31.

Rendező: Sebi GYM SE.

Főszervező: Sebestyén Tamás

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Mobil: +36-70-619-95-77

Edzések helye: Isaszegi Sportcsarnok (2117 Isaszeg, Madách utca 17.)

Edzések helye
Edzések helye

Szállás: Az Isaszegi Sportcsarnok mögött elhelyezkedő vendégház - kúria (2117 Isaszeg, Kertész utca 7.)

Szállás
Szállás

Az Edzőtáborban való részvétel 60 ezer Ft/fő. Magában foglal napi kétszeri korlátlan étkezést (reggeli, ebéd), különböző szakmai előadásokat, valamint szállást 5 éjszakára, plusz a záró bankettet pénteken (2020. július 10.) a kora esti órákban. Az edzések és a szállás egymástól kb. 200 méterre vannak (térkép).

A 30 ezer Ft előleget a Sebi GYM SE-nek címezve (2117 Isaszeg, Nagyváradi utca 6.) 2020. március 31-ig juttasd el, belföldi postautalványon ("rózsaszín csekk").

Az összeg fennmaradó részét a regisztráció napján esedékes rendezni.

Az előleg befizetése után a fennmaradó 30 ezer forintot igény szerint részletekben is be lehet fizetni, de ezt egyeztetni kell a szervezővel.

Egyéb információk:

1., A jelentkezők száma minimum 20, maximum 50 fő. E számtól függően kezdő, haladó, és válogatott szinten indítunk csapatokat.Az atléták a napi két edzés során technikai tudásukat (raw és segítőruhás) mélyíthetik el, valamint elméleti oktatáson (edzésterv tervezés, versenyfelkészülés, tudatos táplálkozás stb.) is részt vesznek.

2., Az edzéseket 4-5 fős csoportokban fogjuk csinálni. Minden csoportnak lesz egy csoportvezetője. Fontos információ hogy a csoportvezetők nem SZEMÉLYI EDZÉST tartanak hanem a csapatukban lévők technikáját csiszolják, javítják és természetesen ők is edzenek, ahogy minden táborozó. Az, hogy ki melyik csoportba fog kerülni a regisztrációnál fog kiderülni.

3., A regisztráció 2020. július 6-án 16.00-17.00-ig lesz az Isaszegi Sportcsarnokban. Onnan átsétálunk a szállásra és kb. 17.30-tól eligazitás a szállás melletti kültéri faépületben (szaletli). Az edzések másnap reggel 7 órától kezdődnek.

4., A szálláson 3 szoba áll rendelkezésünkre, 2-től 6 ágyasig. Szobabeosztást fogunk készíteni. Mivel nem elég az ágy, ezért néhányan tábori ágyakon vagy matracon fogunk aludni a szobákon kívüli bőséges közösségi helyiségekben. Ezért tanácsos hozni egy-egy hálózsákot, ágyneműt. A szobákban van fürdőszoba. Légkondi nincs és várhatóan meleg lesz, ezért hozzatok ventilátort ha gondoljátok.

5., Az edzőtáborban korlátlan MINŐSÉGI reggeli és ebéd áll rendelkezésünkre (benne van a részvételi díjban), a vacsorát magunknak oldjuk meg. Hűtő lesz ételtárolásra. A bevásárlást megoldjuk úgy, hogy autókkal bemegyünk a városba esténként Tesco, CBA, kisbolt, pizza rendelés stb. Van egy kis konyha is ahol esetleg gyors kaját tudunk magunknak készíteni. Hála minden szponzornak akik várhatóan az idei évben is segítenek minket lesz ingyen fehérjeturmix, zabszelet, gyümölcs és hasonló kiegészítők az edzések előtt és után.

6., Abban az esetben ha valaki a szállást, vagy az étkeztetést vagy egyiket sem szeretné igénybe venni, a részvételi díj arányosan csökken: erről bővebben telefonon!

7., Ha kocsival jössz, akkor benti parkolás a kúria udvarán biztosított

Várjuk jelentkezésed nemre, korra való tekintet nélkül, ha:

- érdekel az erőemelés és rokon sportjai (súlyemelés, testépítés, erősember, fitnesz, CrossFit stb)

- kezdő, középhaladó, haladó, versenyző vagy.