Tisztelt Táborozók!

Arra kérünk Benneteket, hogy küldjétek be a IV. Erőemelő Edzőtáborral kapcsolatos élménybeszámoló írásotokat nekünk! A beszámoló az esetleges formai változtatásokkal meg fog jelenni a honlapon, ott olvasható, kereshető lesz.

Már a harmadik táborba is szerettem volna elmenni, de bizonyos dolgok miatt ez nem valósult meg. Úgyhogy idén eldöntöttem: ha törik ha szakad ott a helyem.

Kissé félve érkeztem, mert sejtésem se volt, hogy kikkel leszek együtt majd egy héten keresztül. Biztos nagyok és erősek, és majd én leszek a kis ügyetlen köztük.

A III. Erőemelő edzőtáborról, kissé megkésve!

Még tavaly novemberben keresett fel, ennek a remek tábornak a szervezője, megálmodója, Sebestyén Tamás hogy szeretnék-e egy hirdetést elhelyezni a tábor ideje alatt, a sportcsarnokban, ahol zajlanak az edzések. Természetesen az ajánlat rögtön felkeltette az érdeklődésem, nem csak ilyen célból, hanem elhatároztam, hogy részt is veszek rajt, mint táborozó.

Már egy hónapja, hogy elkezdődött a III. Erőemelő Edzőtábor és amennyire vártuk olyan gyorsan elillant.

Az első tábor az újdonság erejével hatott majd a második is sikeres volt azt gondolom de az idei táborozók rettentő információra éhes csapat volt akik között volt sok kezdő haladó és persze versenyző is. Az sem elfelejtendő tény, hogy az idén végre volt egy külön hat főből álló lány csapatunk is!
Összességében mind az edzések, előadások a közös reggelik-ebédek, beszélgetések és a végén a záró bankett nagyon sikeres és csapatépítő volt!
Havai Viktor barátomat idézve beérett a tábor..:-)

Leírom röviden a véleményemet az edzőtáborról.
Összességében nagyon jól éreztem magam. Amikor odaértünk a táborba a csapatomon, Rajtad, Fekete Mikin és Vityán kívül alig ismertem valakit, azonban a tábor végére sok új barátot szereztem. A szállást furcsálltam eleinte, de nem volt rossz az sem, végülis nem wellness hétvégére fizettünk be.

Sportolóként az edzőtábor legfőbb előnyeinek a gyorsan kialakuló, erős csapattársi köteléket és a rengeteg komoly technikai segitséget tartom. Kezdőként, nulla versenymúlttal a versenyzők egyenrangú partnerként kezeltek, mindenben segitettek minket az edzések alatt és az edzések után, a tábor mindennapi életében is. Esténként kötetlen közös programokkal szilárditottuk meg az újonnan kialakult ismeretségeket, tollasoztunk, pókereztünk és kirándultunk (többnyire a Tescoba).

(Össze)visszatekintő egy egyhetes isaszegi epizód kapcsán

2015 júniusa, Győr
Horváth doktor kis orvosi széken ül előttem. Állok, közben erőteljesen próbálok nem röhögni. Fekete táblafilccel rajzol a hasamra. Érzetem szerint néhány ütősebb motívumot a Nazca fennsíkról valamint egy-két lazább kapcsolási rajzot, mert eredetileg villamosmérnöknek készült. Esetleg feldobva még néhány szmájlival, kisebb ruhadarabok szabásmintáival. Az altatásról beszél, több óra is lehet. Négy-öt. Megértem. Mindent értek. Ébren biztos nem mer bajuszt és csigákat rajzolni rám.