Üdvözöljük az isaszegi Erőemelő Edzőtábor oldalán!

Az erőemelés egy roppant specifikus sportág, ami hatalmas odafigyelést, alázatot, ésszerű táplálkozást és edzéstervezést igényel!

Az edzőtábor ötlete azért született meg, hogy csökkentse a magyar erőemelők és a nemzetközi erőemelő élmezőny közötti különbséget, mely leginkább gyakorlati-technikai és edzéselméleti tudáskülönbségből adódik.

A sportág berkein belül úttörőnek számítunk az országban!

A táborban kezdő, haladó és válogatott sportolók a táborban napi két edzésen vesznek részt, az edzéseket követően pedig meghívott vendégeink tartanak előadást a sportághoz szorosan kapcsolódó témákban!

A táborban az sem mindennapi, hogy az ember akár kezdőként is többszörös magyar bajnokoktól, top versenyzőktől tanulhat, ők foglalkoznak vele.

Akinek az edzés önmágaban nem elég, a sokat tanulhat a tábor kiegészítő programjain, amelyek példának okáért. Edzéselmélet oktatás, sportágspecifikus táplálkozás, táplálékkiegészítők használata, masszőr-csontkovács előadása, antidopping-előadás.

Minden érdeklődő sporttársnak javasoljuk, hogy csatlakozzon jövőre, mert semmi sem helyettesíti a személyes foglalkozást. Avatott szemekkel megáldott segítőkkel nagyságrendeket lehet előrelépni ebben a sportban.