Kedves táborozók!

Sajnálattal közöljük, hogy a VII. Erőemelő Edzőtábor az új koronavírus miatt elmarad.

Üdvözöljük az isaszegi Erőemelő Edzőtábor oldalán!

Az erőemelés egy roppant specifikus sportág, ami hatalmas odafigyelést, alázatot, ésszerű táplálkozást és edzéstervezést igényel!

Az edzőtábor ötlete azért született meg, hogy csökkentse a magyar erőemelők és a nemzetközi erőemelő élmezőny közötti különbséget, mely leginkább gyakorlati-technikai és edzéselméleti tudáskülönbségből adódik.

A sportág berkein belül úttörőnek számítunk az országban!

A táborban kezdő, haladó és válogatott sportolók a táborban napi két edzésen vesznek részt, az edzéseket követően pedig meghívott vendégeink tartanak előadást a sportághoz szorosan kapcsolódó témákban!

A táborban az sem mindennapi, hogy az ember akár kezdőként is többszörös magyar bajnokoktól, top versenyzőktől tanulhat, ők foglalkoznak vele.

Akinek az edzés önmágaban nem elég, a sokat tanulhat a tábor kiegészítő programjain, amelyek példának okáért. Edzéselmélet oktatás, sportágspecifikus táplálkozás, táplálékkiegészítők használata, masszőr-csontkovács előadása, antidopping-előadás.

Minden érdeklődő sporttársnak javasoljuk, hogy csatlakozzon jövőre, mert semmi sem helyettesíti a személyes foglalkozást. Avatott szemekkel megáldott segítőkkel nagyságrendeket lehet előrelépni ebben a sportban.