Edzések helye
Edzések helye

Szállás: Az Isaszegi Sportcsarnok mögött elhelyezkedő vendégház - kúria (2117 Isaszeg, Kertész utca 7.)

Szállás
Szállás

Az Edzőtáborban való részvétel 60 ezer Ft/fő. Magában foglal napi kétszeri korlátlan étkezést (reggeli, ebéd), különböző szakmai előadásokat, valamint szállást 5 éjszakára, plusz a záró bankettet szombat (2017. július 15.) kora délután. Az edzések és a szállás egymástól kb. 200 méterre vannak (térkép).

A 30 ezer Ft előleget a Sebi GYM SE-nek címezve (2117 Isaszeg, Nagyváradi utca 6.) 2017. március 31-ig juttasd el, belföldi postautalványon ("rózsaszín csekk").

Az összeg fennmaradó részét a regisztráció napján esedékes rendezni.

Egyéb információk

1., A regisztráció 2017. július 10-én 16.00-17.00-ig lesz az Isaszegi Sportcsarnokban. Onnan átsétálunk a szállásra és kb. 17.30-tól eligazitás a szállás melletti kültéri faépületben (szaletli). Az edzések másnap reggel 7 órától kezdődnek.

2., A szálláson 5 szoba áll rendelkezésünkre, 2-től 6 ágyasig. Szobabeosztást fogunk készíteni. Mivel nem elég az ágy, ezért néhányan tábori ágyakon vagy matracon fogunk aludni a szobákon kívüli bőséges közösségi helyiségekben. Ezért tanácsos hozni egy-egy hálózsákot, ágyneműt. A szobákban van fürdőszoba. Légkondi nincs és várhatóan meleg lesz, ezért hozzatok ventilátort ha gondoljátok.

3., Az edzőtáborban korlátlan MINŐSÉGI reggeli és ebéd áll rendelkezésünkre (benne van a részvételi díjban), a vacsorát magunknak oldjuk meg. Hűtő lesz ételtárolásra. A bevásárlást megoldjuk úgy, hogy autókkal bemegyünk a városba esténként Tesco, CBA, kisbolt, pizza rendelés stb. Van egy kis konyha is ahol esetleg gyors kaját tudunk magunknak készíteni. Hála minden szponzornak akik várhatóan az idei évben is segítenek minket lesz ingyen fehérjeturmix, zabszelet, gyümölcs és hasonló kiegészítők az edzések előtt és után.

4., Az edzéseket 6-7 fős csoportokban fogjuk csinálni. Minden csoportnak lesz egy csoportvezetője. Az, hogy ki melyik csoportba fog kerülni a regisztrációnál fog kiderülni.

5., Ha kocsival jössz, akkor benti parkolás a kúria udvarán biztosított

Várjuk jelentkezésed nemre, korra való tekintet nélkül, ha:

- érdekel az erőemelés és rokon sportjai (súlyemelés, testépítés, erősember, fitnesz, CrossFit stb)

- kezdő, középhaladó, haladó, versenyző vagy

- MERSZ (IPF) orientált vagy.